Sezonul 5 din „La Casa de Papel” vine pe Netflix din 3 septembrie; Iată un trailer!

0
4086
La Casa de Papel
Sezonul 5 din "La Casa de Papel" vine pe Netflix din 3 septembrie; Iată un trailer!

Unul cele mai cunoscute și apreciate seriale de pe Netflix este „La Casa de Papel„. În România seria este cunoscută și drept „Money Heist” sau „Fabrica de Bani„. Sezonul 5 urmează să debuteze pe Netflix din data de 3 septembrie 2021. Avem un trailer, dar și mai multe detalii despre noua serie ce urmează a fi difuzată pe Netflix din toamnă, mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Se pare că noul sezon va fi împărțit în două părți. Prima parte apare pe 3 septembrie 2021 pe Netflix, în timp ce a doua parte va apărea începând din 3 decembrie. Pentru cine a văzut sezonul 4, știți deja că acțiunea a luat o întorsătură de proporții. Sezonul 5 este astfel dezvoltat sub sloganul „This is more than a heist. It’s a war. / Este mai mult decât un jaf. Este un război.

Trailer-ul are peste un minut și prezintă acțiunea în slow-motion. Se pare că personajele lasă masca lui Dali la o parte, acum că toată populația Spaniei îi cunoaște. Așa-zisul „război” se desfășoară în interiorul Băncii Spaniei, acolo unde protagoniștii au încercat să fure de această dată rezerva de aur a țării. Trailer-ul se încheie cu membrii echipei înconjurați de echipajele speciale ale Spaniei și pare că aceștia n-au scăpare.

La Casa De Papel

Úrsula Corberó – Tokio, rămâne personajul principal, inclusiv trailer-ul fiind narat de aceasta. Masca lui Dali totuși, afișează acum o expresie tristă. Pe de o parte, s-ar putea ca banda să piardă mulți membrii în acest sezon și chiar ca jaful să fie ruinat. Totodată, poate fi vorba chiar despre finalul serialului pe care mulți îl așteaptă cu sufletul la gură.

Totuși, momentan știm doar că „La Casa de Papel” revine din 3 septembrie pe Netflix!