Mult aşteptatul serial Netflix „La Casa de Papel” revine pe 19 iulie; Iată un trailer! (Video)

0
1604

Unul dintre cele mai apreciate seriale de pe Netflix, cel puţin în România este cu siguranţă „La Casa de Papel”. Cunoscută şi ca „Money Heist” sau „Fabrica de bani”, producţia spune povestea unui grup de hoţi care intră în monetăria Spaniei, hotărâţi să fure sau mai bine zis imprime sute de milioane de euro. Azi avem detalii despre sezonul 3.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noul sezon debutează pe 19 iulie şi spune povestea grupului de jefuitori, care se relaxează în vacanţă pe o insulă tropicală, până ce vine dezastrul peste ei. Consecinţele acţiunilor din primele 2 sezoane se vor face simţite. Judecând după trailerul de 30 de secunde, vacanţa personajelor este întreruptă de echipe SWAT care îi vor prinde.

Asta deşi doamna detectiv care a condus o bună parte din investigaţie a fost fermecată şi cucerită de „Profesorul”, creierul întregului jaf. De fapt nu a fost un furt propriu zis, ci echipa a imprimat bani şi i-a transportat apoi prin tunelul subteran de evadare. Pe parcursul a 2 sezoane, jefuitorii şi prizonerii lor au fost sub asediul autorităţilor.

Am văzut morţi dramatice, trădări şi twist-uri mari. Printre personajele care revin se numără Miguel Heran, care îl joacă pe Rio şi Ursula Corbero, care o joacă pe Tokyo. Câţiva dintre aceştia actori au putut fi văzuţi într-o altă producţie spaniolă Netflix, „Elite”. „La Casa de Papel” ar fi cel mai vizionat serial Netflix într-o limbă non-engleză.