Un nou aparat foto Samsung din seria L – L310W, dotat cu senzor de 13.6 megapixeli

0
651

In aceasta perioada a numeroaselor lansari de camere digitale Samsung si seria L beneficiaza de un nou membru, L310W. Aparatul soseste cu senzor 13.6 megapixeli, lentila cu zoom optic de 3.6x, un display LCD de 2.7 inchi si un pret de 251 de euro.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Samsung L310W soseste cu obisnuitul sistem de detectare faciala, plus cel care permite efectuarea unei serii de poze astfel incat sa fie eliminate cadrele in care subiectii pozati clipesc. Alte 2 moduri ale acestui aparat sunt „Smile”, care declanseaza automat aparatul atunci cand este detectat un zambet si „Beauty Shot” care retuseaza tonurile pielii celor pozati.

Noua camera este un model compact si stilat, pe a carui lista de specificatii se afla un stabilizator de imagine, Auto Contrast Balance (ACB) si o sensibilitate ISO de 3200. L310W suporta inregistrare video MPEG-4 la rezolutie SVGA si 20 fps, plus editare si zoom in timpul capturii. In cele din urma trebuie sa aflati ca acest nou model al seriei L soseste cu un acumulator intern, pentru o incarcare mai usoara.

Sursa