O noua camera foto NV de la Samsung, modelul NV9

0
464

Samsung profita de succesul seriei de camere foto NV lansand un nou model compact premium, NV9. Acesta soseste cu o lentila cu zoom optic de 5x, un display LCD de 2.7 inchi si un senzor de 10.2 megapixeli, toate acestea pentru doar 225 de euro.

Publicitate

Pe lista de specificatii a aparatului foto se afla si o sensibilitate ISO 3200, stabilizator dual de imagine (optic si digital) si ACB (Auto Contrast Balance). Un atuu al acesei camere este meniul administrativ, care informeaza utilizatorul intr-un mod user-friendly despre starea bateriei si a memoriei. NV9 suporta si inregistrare video MJPEG la 30 fps, care permite si editarea si zoomul in timpul capturii.

Acest produs Samsung include un MP3 player incorporat si un Portable Media Player (PMP) care permite vizionarea filmelor descarcate. Printre feature-urile aparatului se afla detectarea faciala, detectarea clipitului, modul “Zambet” si o functie de retusare a pielii subiectilor pozati. NV9 va sosi in luna august a acestui an impreuna cu o baterie reincarcabila foarte eficienta.

Sursa