Un dongle Android TV 4K cu însemnele Google ajunge certificat de FCC; Ar putea debuta curând

0
855
Android TV 4K

Astăzi descoperim un produs de-a dreptul misterios ce a primit certificarea FCC de curând, fiind vorba despre un dongle Android TV 4K ce poartă însemnele Google. Acesta ar urma să debuteze pe piață drept rival pentru Apple TV și Amazon Fire TV, iar ca formă amintește de Chromecast puțin.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Din imaginile dezvăluite de agenția de certificare putem observa că dongle-ul vine la pachet cu o telecomandă dedicată ce are un buton special pentru activarea asistentului vocal Google Assistant ce va fi utilizat pentru navigarea prin meniu și în cadrul aplicațiilor de streaming.

Android TV 4K

Pe seama manualului de utilizare aflăm că acest adaptor Android TV pune la dispoziția utilizatorilor o gamă variată de soluții pentru streaming, cum ar fi Netflix și YouTube. Pe deasupra se oferă și posibilitatea de chat video, iar după cum sugerează și numele, avem parte de suport pentru rezoluție 4K.

Dispozitivul de față ar putea fi un prototip pentru dezvoltatori, urmând ca varianta finală să fie prezentată în cadrul Google I/O 2018. Urmărim cu atenție viitoarele leak-uri pentru a ne convinge cum stă treaba cu acest dongle.