Un Apple TV 4K cu suport HDR ar putea sosi chiar în această toamnă

0
719

Scriam încă de luna trecută că Apple ar pregăti un model de Apple TV cu suport HDR şi 4K, dar nu aveam o perioadă clară pentru debut. Acum se vehiculează informaţia că ar putea sosi chiar în această toamnă. Hai să vedem ce mai ştim despre acest box de streaming.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Trebuie să aflaţi şi în ce context vine acest gadget şi anume o scădere masivă a cotei de piaţă a lui Apple TV. Acesta pierde teren în faţa rivalilor de la Amazon şi Roku, aşa că firma din Cupertino trebuie să livreze ceva special. Trecerea la 4K şi HDR ar fi pasul logic pentru a contracara concurenţa. Surse apropiate de firma din Cupertino au declarat pentru Bloomberg că Apple ar fi gata de un nou produs din această gamă după 2 ani de pauză.

O nouă aplicaţie TV este de asemenea în pregătire, pentru a agrega programe şi canale şi oferi utilizatorilor şi acces la conţinuturi live mai uşor. Pentru a beneficia de capacitatea noului streaming box, clienţii vor trebui să îl conecteze evident la un televizor 4K cu suport HDR. Odată cu acest debut asteptaţi-vă să vedeţi şi conţinuturi cu astfel de rezoluţii ridicate în iTunes.

Debutul lui Apple TV 4K ar putea veni în septembrie, odată cu iPhone 8. Nu e exclus să vedem şi funcţii noi de gaming pe ecranul mare. Box-ul va avea un chipset nou, extra memorie şi o telecomandă de generaţie nouă, plus Siri evoluat.