Toshiba dynaEdge este un mini PC de buzunar cu procesor Skylake

0
1202

Toshiba a lansat recent un nou computer de buzunar, modelul dynaEdge Mobile Mini PC DE-100. Este un PC care cântăreşte doar 311 grame şi aduce un procesor Intel Core M Skylake, dar şi o baterie, care îi permite micului computer să funcţioneze şi fără sursă de alimentare.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Măsoară 2 cm în grosime şi dynaEdge este destinat pentru utilizarea comercială şi industrială. E vorba despre standurile de expoziţie, panouri publicitare şi camere de conferinţe. Dotările includ porturi pentru conectarea unei testaturi, mouse sau ecran, dar există şi o zonă cu butoane, care face ca întregul device să arate ca o mega telecomandă.

5 butoane se află pe porţiunea exterioară a terminalului, oferind funcţii ca dreapta/stânga/sus/jos şi enter. Preţul de pornire este de 620 de dolari, iar sistemul e cu mult mai scump decât alte mini PC-uri, unele chiar cu pretenţii mai mari şi cu procesoare Core i. Toshiba dynaEdge vine cu 16 GB RAM LPDDR3, slot microSD, conectivitate WiFi ac, Bluetooth 4.2 şi un port USB Type-C 3.1.

Are şi port USB 3.0 şi vine la pachet cu mouse şi tastatură, plus un adaptor, care aduce şi porturi RGB, HDMI, Ethernet şi USB. Acest mini sistem rulează Windows 10 Pro, iar o variantă superioară a sa numită dynaEdge with Unite va sosi la preţul de 880 de dolari. Va include software-ul de lucru în colaborare Intel Unite.