Razer lansează joystickul Wolverine Ultimate Xbox Controller, complet programabil

0
1190

Dacă vreţi să treceţi la nivelul următor când vine vorba de joystickuri de consolă, Razer are un produs proaspăt pentru voi. E vorba despre Wolverine Ultimate Xbox Controller, pe care îl admiraţi mai jos şi care se vrea a fi rival pentru Xbox Elite Controller sau chiar mai mult de atât.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Avem de-a face aici cu un controller de Xbox complet configurabil, care funcţionează nu doar pe consolele Microsoft, ci şi pe PC-uri. Mai mult decât atât vine cu faimosul sistem de iluminare Razer Chroma RGB. Razer Wolverine Ultimate Xbox Controller are D-pad-uri interschimbabile şi 6 butoane “trăgaci” care pot fi asociate unor comenzi în jocuri. Evident are şi butoane de acţiune şi adaptoare thumbstick chiar pentru diferite mărimi şi înălţimi.

Iluminarea Chroma oferă 16.8 milioane de culori. Există şi un mod Hair-Trigger şi Trigger-Stop pentru focul rapid în shootere. Pe partea de ergonomie vedem un grip aderent din cauciuc, iar la bordul controllerului se află un jack audio de 3.5 mm pentru ieşirea audio stereo. Dotările includ şi un conector microUSB, la care se va conecta un cablu de 3 metri ranforsat.

E bizar că pagina oficială a produsului, cea Razer nu menţionează nimic despre conectivitatea wireless, deci există şanse ca acest model să fie strict wired, oricât de ciudat ar suna. Preţul lui Wolverine Ultimate Xbox Controller este de 159.99 dolari şi va sosi în trimestrul 4 al acestui an.