Ultimul eveniment Apple din acest an este anunțat oficial! Vedem noile Macbook-uri cu procesoare dedicate?

0
733
Ultimul eveniment Apple din acest an este anunțat oficial! Vedem noile MacBook-uri cu procesoare dedicate?

Zvonurile de acum câteva zile susțineau că Apple ar urma să organizeze un eveniment pe data de 17 noiembrie. Iată că acesta a fost anunțat oficial astăzi, dar mai devreme decât ne-am fi așteptat. Acesta e programat pe 10 noiembrie la ora 20:00 ora României.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Apple tocmai ce a început să trimită invitații pentru ultimul mare eveniment din acest an.  Evenimentul “One More Thing” s-ar putea concentra pe lansarea noilor MacBook-uri cu procesoare dedicate Apple Silicon.

Acesta ar fi al treilea eveniment susținut de Apple în acest an. În cadrul primului eveniment, compania din Cupertino a anunțat noul Apple Watch și noile iPad-uri. Al doilea eveniment a marcat un moment extrem de important, fiind prezentat noul lineup de telefoane iPhone 12. De această dată, compania ar urma să-și întoarcă atenția spre gama lor de notebook-uri.

Întorcându-ne la WWDC, de la sfârșitul lunii iunie, compania a anunțat sosirea noii tehnologii cu mult înainte de data lansării, pentru a înștiința dezvoltatorii cu privire la noile schimbări. Astfel, în cadrul show-ului ar trebui să vedem data de lansare a noului sistem de operare, macOS Big Sur, alături de lansarea noilor Mac-uri bazate pe procesoarele dedicate ARM.

Compania s-ar focusa de această dată pe modelele compacte: MacBook Pro 13 și MacBook Air 13. Un alt zvon sugerează chiar un nou model de 12 inch. Însă după cum am scris aici, inclusiv un MacBook misterios de 16 inch și-a făcut apariția în urma unui update Boot Camp. Tot ce putem ști sigur, este că evenimentul este oficial și va avea loc pe data de 10 noiembrie la ora 20:00 (ora României). Atunci vom afla ce inovații și surprize ne-a pregătit compania din Cupertino.