Un nou model Apple MacBook 16 misterios apare listat prin intermediul unui update Boot Camp

0
1110
Un nou model Apple MacBook 16 misterios apare listat prin intermediul unui update Boot Camp

Săptămâna trecută, Apple a lansat o actualizare pentru Boot Camp, utilitarul său prin care Windows poate rula pe un Mac. În timp ce această actualizare nu ar fi în mod normal remarcabilă, mai mulți utilizatori au observat că descrierea update-ului face referire la un nou model de MacBook Pro 16 (2020).

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Deși aceasta ar putea fi cu ușurință o greșeală, MacBook Pro 16 are aproape un an de la apariție, deci este cu siguranță un candidat demn pentru o îmbunătățire în viitorul apropiat. Apple a lansat în iunie o nouă opțiune de GPU high-end pentru MacBook Pro de 16 inch, dar listează în continuare toate configurațiile notebook-ului ca modele din 2019 pe site-ul său web.

Lansat în noiembrie 2019, MacBook Pro de 16 inch are rame mai subțiri, tastatura Magic Keyboard cu un mecanism mai fiabil, procesoare Intel Core de generația a 9-a, până la 64 GB RAM, stocare SSD de până la 8 TB, AMD Radeon Pro 5000M pe partea de grafică, precum și difuzoare și microfoane actualizate. Prețul începe de la 2.399 USD.

După cum am scris în urmă cu câteva zile, zvonurile sugerează că Apple ar planifica să organizeze un alt eveniment pe 17 noiembrie pentru a prezenta primul său MacBook cu un procesor Apple Silicon. Însă, se crede că această soluție se va implementa doar pentru notebook-uri precum MacBook Air 13 și MacBook Pro 13 sau, eventual, vom vedea un MacBook ultra-portabil de 12 inch. Totuși, în urma acestui incident, e posibil ca Apple să ne pregătească o surpriză mai mare decât ne-am fi așteptat.