Samsung lansează AirDresser în România: şifonierul care îţi întreţine hainele

0
1285

Samsung a adus în România în această săptămână un produs interesat, numit AirDresser. Acesta este un soi de mini şifonier tehnologizat care îţi poate îngriji şi curaţa hainele fără a fi nevoie de spălare. Este gândit special pentru cei care sunt prea ocupaţi pentru a spăla şi usca haine.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

AirDresser întreţine ţesăturile delicate, le împrospătează, igienizează şi îndepărtează cutele, asigurând o durabilitate sporită a articolelor de imbrăcăminte. Prima etapă din curăţare este cea de dezinfectare. Aici totul se face pe baza sistemelor Jet Air şi Air Hangers. Acestea suflă un val puternic de aer de sus în jos, atât pe suprafaţa ţesăturilor, cât şi în interiorul lor, încât praful să fie eliminat din haine fără prea mult zgomot. Urmează apoi JetSteam, care foloseşte jeturi de abur la temperaturi ridicate.

Acestea pot elimina 99.9% din viruşi şi bacterii de pe haine, dar şi 100% din acarienii casei şi 99% din gazele care provoacă mirosuri neplăcute şi 99% din alte substanţe nocive. AirDresser asigură o îngrijire delicată a hainelor, fără a le afecta durabilitatea în timp. Spălările clasice repetate săptămânal pot slăbi ţesăturile, mai ales pe cele delicate, dar aici nu e cazul de aşa ceva. Uscarea hainelor se face delicat, printr-o tehnologie de uscare cu pompă de căldură.

AirDresser reduce şi deteriorarea şi micşorarea hainelor prin uscarea la temperatura scăzută. Jetul de aer se află în zona de sus şi pompa de căldură se afla în partea de jos, asigurând un flux optim de aer intern şi uscând hainele uniform. Tehnologia Wrinkle Care face aşa încât prin puterea aburului şi aerului să fie netezite pliurile şi să dispară cutele. Dispar 100% din cutele hainelor de lână şi 80% din cutele hainelor din celofibră. Filtrul deodorizant va captura şi îndepărta particulele care provoacă un miros neplăcut.

Aplicaţia SmartThings, cunoscută de pe telefoanele companiei va îmbunătăţi performanţa, memorand obiceiurile de utilizare şi informaţiile furnizate de către utilizator. Designul este unul modern, elegant şi îngust, e uşor de integrat în orice locuinţă. Nu este zgomotos şi are containere de apă portabile pentru abur în partea de jos. Produsul se află în magazinele partenere şi pe Samsung.com/ro.

Costă 8499 lei la eMAG.