Ultimate Ears HYPERBOOM este o boxă cu volum şi autonomie uriaşe pentru petreceri în aer liber

0
7615

Ultimate Ears este unul dintre cele mai populare branduri de poxe portabile, având succes inclusiv în România. Dacă tot e cald afară şi se încing grătarele, a apărut şi o nouă boxă ce îţi permite să sperii vecini cu heavy metal sau Culiţă Sterp. Atenţie, avem de-a face cu un model premium ceva mai mare decât speakerul Bluetooth clasic. Se numeşte Ultimate Ears HYPERBOOM.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

UE Hyperboom ar avea cel mai bun bas de pe piaţă, oferind de peste 6 ori puterea basului de pe Megaboom 3. Vine şi cu un dynamic range larg şi o autonomie de 24 de ore. Mai oferă şi suport pentru conexiunea la două terminale via Bluetooth simultan, dar şi un conector audio de 3.5 mm aux şi unul optic. Va fi şi o aplicaţie specială pentru telefon cu care să controlaţi dispozitivul. Boxa cântăreşte 6 kilograme şi are un design care mă duce cu gândul la noul Xbox Series X (paralelipiped).

Are şi un mâner din cauciuc pentru a fi mai uşor de transportat. Este în continuare disponibilă funcţionalitatea Ultimate Ears Party Up, care îţi permite să conectezi mai multe boxe UE pentru stereofonie sau surround, cu volum şi conţinut sincronizat între ele. HYPERBOOM sare de 100 de decibeli, are două woofere de 4.5 inch, unul sus şi unul jos, dar şi două tweetere de 1 inch fiecare. Există şi sisteme de răcire şi un microfon ce ajută la ajustarea de volum în funcţie de spaţiul în care ne aflăm.

Produsul se poate folosi şi ca power bank şi se încarcă la maxim în 2.6 ore. Preţul recomandat este de 399 dolari.