Find X2, noul flagship pregătit de Oppo vine pe 6 martie! Va avea evenimentul de lansare transmis live

0
1144
Find X2
Find X2

Luna martie se anunță a fi bogată în lansări de noi smartphone-uri, printre acestea numărându-se și modelele Find X2 și Find X2 Pro pregătite de către Oppo. Astăzi aflăm că debutul lor este programat pe data de 6 martie și că vom avea parte și de un live stream pe YouTube.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Informația a fost confirmată la nivel oficial și un alt detaliu comunicat pe această cale este acela că telefonul va avea și suport 5G. Din leak-urile anterior sosite în online știm că Find X2 va avea un ecran cu rată de refresh de 90Hz, dar și un procesor octa-core Snapdragon 865 la interior.

Așteptăm și un setup foto quad-camera în spate, scanner de amprente integrat în display și o baterie generoasă cu suport pentru alimentare rapidă. Find X2 ar avea de asemenea și o cameră selfie decupată în display. Aceasta include un senzor principal și unul secundar pentru bokeh sau captură ultra-wide.

În zilele următoare așteptați-vă la mai multe leak-uri și teasere prin care vor fi confirmate noi detalii despre dispozitiv. Aflați că lansarea va fi difuzată online prin intermediul canalului de YouTube. O veți putea urmări chiar de aici pe data de 6 martie de la ora 11:30 (ora României).