Ultimate Ears anunţă boxele WONDERBOOM Freestyle, cu sunet puternic şi design urban

0
707

Ultimate Ears a lansat o nouă colecţie de boxe în această săptămână, sub numele de WONDERBOOM Freestyle. Acestea sunt boxe portabile cu design urban, ce pare tăguit cu graffiti dacă mă întrebaţi pe mine. Ni se promite un sunet puternic şi un design îndrăzneţ, iar atuurile difuzoarelor le aflaţi mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aceste modele portabile vin cu rezistenţă la apă şi 5 modele de design: concrete, avocado, patches, raspberry şi unicorn. Unele imită texturile urbane, altele se asortează uşor la orice haine şi altele sunt mai subtile. Raspberry mizează pe fistichiu, iar Patches pe denim. Boxele WONDERBOOM oferă un sunet redat la 360 de grade şi ni se promite şi un bas pătrunzător.

Certificarea contra apei se face în standard IPX7, iar boxele pot fi scufundate până la o adâncime de 1 metru timp de 30 de minute. În plus, rezistă cu brio la şocuri şi căzături de la o înălţime de 1.5 metri. Pot şi pluti pe apă pentru o petrecere la piscină şi vin cu o buclă de agăţare pentru a se ţine ataşate la încheietură, rucsac sau geantă.

Autonomia este de 10 ore, iar raza de acţiune Bluetooth de 30 de metri. Există şi un buton Ultimate Ears multifuncţional, cu rol de Play, Pauză, trecere la următoarea melodie sau pentru conectarea în lanţ cu altă boxă WONDERBOOM. Produsele se pot precomanda acum de pe site-ul Ultimate Ears, iar preţul este de 99.99 euro.