Trilogia remaster Grand Theft Auto sosește pe 11 noiembrie; Iată și un trailer!

0
1739
Trilogia remaster Grand Theft Auto sosește pe 11 noiembrie; Iată și un prim trailer!

Chiar dacă în urmă cu ceva timp aflam că se va amâna până în 2022, pare-că trilogia remaster Grand Theft Auto va debuta mai devreme. Rockstar Games a anunțat recent că GTA 3, GTA Vice City și GTA San Andreas în variantă remaster vor fi disponibile pe 11 noiembrie. Mai jos avem și un trailer, dar și detalii despre noile versiuni.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Bundle-ul se numeșțe GTA Trilogy Definitive Edition și va debuta pe 11 noiembrie pe PlayStation, Xbox, PC și Nintendo Switch. Merită menționat că vor exista atât ediții digitale, câț și ediții în format fizic. Acestea din urmăvor debuta mai târziu, pe 7 decembrie Totodată, începând din 2022, trilogia va ajunge și pe dispozitivele mobile.

Mai sus avem și un prim trailer care arată o parte din modificările grafice. Ca primă impresie, observăm multe reflexii, umbre mai accentuate și un volum mai sporit al obiectelor in-game. Nu știm încă dacă vor exista diferențe la nivelul misiunilor și al gameplay-urilor față de versiunile originale însă.

Trilogia remaster vine odată cu aniversarea titlului GTA 3. Ne așteptăm astfel să vedem și câteva easter-egg-uri plasate atent de către companie, odată ce jocurile vor fi lansate. Aș reaminti și faptul că cele 3 titluri clasice sunt dezvoltate de către Rockstar Dundee. Studioul, aflat sub umbrela Rockstar Games, s-a ocupat inclusiv de jocul Halo: The Master Chief Collection.