Trilogia remaster Grand Theft Auto are debutul amânat pentru 2022: GTA 3, Vice City și San Andreas

0
3928
GTA

Cu mai puțin de o săptămână în urmă internetul era luat cu asalt de un zvon neașteptat, acela că ni se pregătesc versiuni remaster pentru 3 hituri din seria Grand Theft Auto. Pe listă se află trilogia compusă din GTA 3, Vice City și San Andreas. Dacă anterior aflam că aceste jocuri ar putea debuta până la final de an, iată că acum situația se schimbă.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Potrivit zvonacului de pe Twitter, Tom Henderson (via Gamesradar), lansarea acestei trilogii a fost amânată și nu va mai avea loc în 2021. Se va lansa totuși “cândva în 2022” sub forma unui release de sine stătător. Inițial planul era ca aceste 3 jocuri remaster să fie oferite la pachet alături de ediția Expanded & Enhanced.

Aparent lansarea titlului GTA 5 îmbunătățit trebuia să aibă loc la început de an. Din păcate o serie de întârzieri interne au cauzat modificarea ferestrei de lansare. Acum debutul GTA V în ediția nouă ar fi programat pentru octombrie sau început de noiembrie. Revenind la trilogie, nu știm exact când anume în 2022 va sosi acest pachet. Nu cred că greșesc atunci când spun că vor fi mai mulți doritori de aceste remaster-uri decât de GTA 5 cel actualizat.

Cele 3 titluri clasice GTA 3, Vice City și San Andreas în variantele remaster vor fi dezvoltate de Rockstar Dundee. Acesta este studioul care s-a ocupat și de jocul Halo: The Master Chief Collection). Jocurile ar urma să fie refăcute în Unreal Engine și vor combina elemente de gameplay old-school cu o grafică îmbunătățită.