Xiaomi Mi TV 5X va debuta pe 26 august alături de noile laptop-uri Mi NoteBook Ultra 15 și Mi Notebook Pro

0
2466
Xiaomi Mi TV 5X va debuta pe 26 august alături de noile laptop-uri Mi NoteBook Ultra 15 și Mi Notebook Pro

Xiaomi urmează să lanseze un nou Smart TV în India pe 26 august. Este vorba despre modelul Xiaomi Mi TV 5X, cel ce a primit deja o serie de teasere din partea companiei. Astăzi aflăm ce ne rezervă noul televizor inteligent de la Xiaomi.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Trebuie să știți că noul model este un succesor pentru Mi TV 4X. Lansarea a fost confirmată recent pe Twitter de către Mi India. Astfel, Xiaomi Mi TV 5X va debuta pe 26 august. Până acum știm că televizorul va sosi cu margini subțiri, construcția urmând să fie metalică. De asemenea, certificarea Dolby Audio ar fi prezentă, televizorul urmând să aibă chiar difuzoare de 40W.

Compania a dezvăluit că televizorul va inaugura și o nouă interfață Mi Patchwall UI și va aduce microfoane de calitate, urmând să primească suport Google Assistant. Deși Xiaomi nu a dezvăluit încă prea multe detalii legate de specificații, pe web au apărut informații. Astfel, știm că Mi TV 5X va fi un model cu ecran de 55 inch, iar specificațiile sale vor fi de top.

Alături de TV vor debuta și noi notebook-uri din seria Mi. Noile modele vor aduce tastatură iluminată și senzor pentru amprente integrat în butonul power. De asemenea, vor sosi cu procesoare Intel de nouă generație, vor oferi un refresh rate ridicat și aspect ratio 16:10. Acestea ar aduce port Thunderbolt, iar ecranele vor fi capabile să redea 100% din spectrul de culori sRGB. Zvonurile de pe web aduc în discuție faptul că laptop-urile vor fi anunțate drept My Notebook Ultra 15 și Mi Notebook Pro.