TP-Link Kasa Outdoor Camera este un nou dispozitiv de supraveghere cu integrare Google Assistant

0
1094
TP-Link Kasa Outdoor Camera

Un detaliu pe care l-ați observat probabil este și acela că cei de la TP-Link au început să producă și alte dispozitive pe lângă routerele care i-au consacrat pe piață. Astfel avem la ora actuală și telefoane, dar și produse smart home precum este cazul și noii camerei video de supraveghere numită TP-Link Kasa Outdoor Camera.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aceasta tocmai ce a fost dezvăluită și poate cel mai important detaliu ce trebuie știut este că oferă integrare completă cu Google Assistant. Ce înseamnă asta este că vom putea controla camera video de supraveghere și prin intermediul comenzilor vocale date asistentului vocal Google.

Camera vine echipată cu un senzor 1080p cu lentile wide la 130 grade și oferă output audio pe 2 căi și o sirenă integrată la pachet. Dispozitivul poate funcționa la temperaturi cuprinse între -20 grade Celsius și 43 grade Celsius și aflați că acesta trebuie conectat la rețeaua electrică.

TP-Link Kasa Outdoor Camera costă 139.99 dolari și pe lângă aceasta, TP-Link a anunțat și o priză smart cu integrare Google Assistant ce oferă 2 output-uri pentru suma de 39.99 dolari.