TP-Link a lansat Deco P3 (3 Pack), noi produse de tip Mesh care amplifică semnalul wireless

0
1057

TP-Link anunţă lansarea lui Deco P3 (3 Pack), un nou produs din gama Whole Home Mesh, care combină conexiunea WiFi şi tehnologia Powerline. Asta pentru a obţine o acoperire mai extinsă şi rapidă în locuinţă şi nu numai. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Tehnologia Powerline se bazează pe circuitul electric existent al casei şi creează conexiuni mai puternice între unităţile Deco, scăzând impactul pe care îl au pereţii groşi ai locuinţei şi alte obstacole în calea semnalului wireless. Este oferită astfel viteză mai mare de reţea şi o acoperire constantă şi uniformă. Sistemul oferă o acoperire extinsă de până la 560 de metri pătraţi, eliminând orice zonă de semnal slab, indiferent de cât de mare ai locuinţa.

Avem parte şi de funcţia Seamless Roaming, cu un singur nume al reţelei WiFi. Astfel, unităţile Deco vor lucra împreună pentru a forma o reţea unificată, în care terminalele utilizatorilor se vor conecta automat la cea mai apropiată unitate Deco, chiar şi în mişcare. Astfel, se oferă o experienţă WiFi fără întreruperi. Deco P9 (3 Pack) oferă o viteză de reţea de până la 3 ori mai mare decât a routerelor de generaţie anterioară (802.11n), mulţumită tehnnologiei wireless 802.11 ac.

Este asigurată astfel o conexiune stabilă cu o latenţă scăzută, pentru până la 100 de dispozitive conectate. TP-Link pune la bătaie control parental, astfel încât cei mici să navigheze pe web în siguranţă şi să nu acceseze conţinuturi nepotrivite. Utilizatorii pot crea un profil unic pentru fiecare membru al familiei şi pot seta şi limite de timp cu privire la utilizarea Internetului. Se poate şi filtra conţinutul pentru fiecare persoană, dar şi suspenda conexiunea.

Părinţii pot vedea ce site-uri accesează cei mici şi cât timp petrec pe ele. Deco P9 (3 Pack) are la bază un procesor Qualcomm, iar fiecare unitate Deco vine cu 2 porturi Ethernet Gigabit, plus două antene interne dual band. Oferă o rată de transfer de până la 300 Mbps în banda de 2.4 GHz şi 867 Mbps în banda de 5 GHz. În plus, Deco P9 (3 Pack) oferă viteze de transfer Powerline, eliminând obstacolele din locuinţă.

Avem şi suport MU-MIMO şi Adaptive Path Selection. Sistemul acesta mesh ajunge în magazine din decembrie.