Digi 4K împlineşte un an şi sărbătoreşte cu două zile de emisie necodată

0
2405

După un număr măricel de meciuri şi documentare transmise în 4K ne-am obişnuit ca RCS & RDS să emită la această rezoluţie. Am aflat şi că Digi 4K sărbătoreşte un an de emisie şi nu oricum, ci cu o ofertă specială: un weekend de acces gratuit pentru abonaţii DigiTV. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

La un an de la lansarea lui Digi 4K, primul post Ultra HD din România, operatorul de cablu sărbătoreşte prin această ofertă. Astfel, veţi avea parte de 2 zile de emisie necodată şi acces gratuit pe 30 noiembrie şi 1 decembrie 2019. Oferta este disponibilă tuturor abonaţilor DigiTV cu cablu digital care au Digi Smart CAM. Ce evenimente veţi putea urmări pe acel canal? Totul începe cu meciul Alaves – Real Madrid, difuzat sâmbătă la ora 14:00.

Duminică veţi putea urmări o cursă de Formula 1, Marele Premiu de la Abu Dhabi Yas Marina. Începe de la ora 15:00, iar în aceeaşi zi, după paradele, artificiile de 1 decembrie, veţi putea să vă relaxaţi cu meciul Atletico Madrid – Barcelona de la ora 22:00. Digi 4K se va găsi pe poziţia 200 din grila de programe Digi TV. Cine doreşte să activeze extraoptiunea Digi 4K, după weekendul de acces gratuit, o pot face din contul de pe digiromania.ro, cu doar 5 lei lunar.

Începând de azi, toţi abonaţii cu cablu TV Digital vor mai avea parte de încă 4 posturi în format HD: Bollywood HD, Viasat Nature HD, Viasat History HD şi Viasat Explore HD. Pentru recepţionare va trebui să rescanaţi grila de programe şi să folosiţi Digi Smart CAM. Cu puţin noroc şi odată cu trecerea în epoca 5G vom mai vedea probabil şi alte canale 4K disponibile în România.