The Witcher a primit un trailer detaliat şi data de lansare finală (Video)

1
1535

Serialul “The Witcher” a primit cel mai detaliat şi explicativ trailer de până acum, unul care a dezvăluit în sfârşit şi când vom vedea aventurile celebrului războinic-magician. După speculaţii care afirmau că serialul vine pe 17 decembrie, se pare că el va sosi de fapt pe 20 decembrie. Vine la fix pentru perioada sărbătorilor de iarnă şi pentru un binging ca la carte pe Netflix.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Trailerul este mult mai bun decât teaserele de până acum, care prezentau doar crâmpeie din lupte, creaturi fantastice şi Henry Cavill nefiind un Geralt prea convingător. Se pare că în sfârşit vom avea un înlocuitor pentru “Game of Thrones”, ca serialul nostru preferat fantasy, cu tematică vag medievală. Data de 20 decembrie pentru debut este foarte curajos aleasă, pentru că tot atunci debutează şi “Star Wars: Rise of Skywalker”.

În noul trailer apar mult şi personajele Yennefer şi Ciri. Henry Cavill este în sfârşit o variantă de Geralt pe care o putem accepta, luptându-se cu bandiţi, cavaleri şi chiar monştri. Duelurile cu sabia amintesc de joc destul de mult şi vedem şi puţină magie, în acest caz Aard, adică lovitura telekinetică. Varianta protagonistului ce pare “zombie” de la final este de fapt personajul principal după ce a luat o poţiune specială, care îi face ochii negri şi faţa albă.

Până şi celebra scenă cu îmbăierea din jocul Witcher 3 apare pentru o secundă. Geralt la bază este o creatură magică, un soi de Frankenstein care călătoreşte prin tărâmurile oamenilor, ucigând creaturi monstruoase şi fiind un soi de mercenar. Serialul Netflix este inspirat atât din seria de jocuri “Witcher”, cât şi din cărţile lui Sapkowski, care au fost best sellere.

Lauren Schmidt Hirsch s-a ocupat de această serie, fiind cunoscută pentru proiectele “The Umbrella Academy” şi “The Defenders”. Atenţie, noul serial se va axa mult pe cărţi şi foarte puţin pe jocurile video şi povestea lor.