The Matrix 4 va avea premiera pe 21 mai 2021

0
2229

După multe scăpări, speculaţii şi unele confirmări, The Matrix 4 a primit şi o dată de lansare. Warner Bros va lansa filmul în cinematografe pe 21 mai 2021. Keanu Reeves şi Carrie-Anne Moss vor reveni în rolurile consacrate, de Neo şi Trinity. Aflaţi în articol ce ştim despre peliculă.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

E foarte ciudată data de lansare, pentru că fix în aceeaşi zi are premiera şi „John Wick 4”. Pe lângă Keanu şi Carrie, aflăm că vor mai juca şi Neil Patrick Harris, Jessica Henwick (Nymeria din „Game of Thrones”) şi Yahua Abdul-Mateen II („Us” şi „Watchmen”). Lana Wachowski este implicată în proiect, cu rol în producţie şi scrierea scenariului. Într-un fel predicţiile din „Matrix” s-au împlinit, putem spune acum la 20 de ani de la lansarea sa.

Elon Musk tot repetă că trăim într-o simulare şi petrecem o bună parte din zi în lumi virtuale. Nu suntem totuşi în lumea controlată de roboţi prezisă de celebra serie. În urmă cu 2 ani se discuta despre o variantă de Matrix 4 fără Keanu, dar şi fără surorile/fraţii Wachowski şi cu Michael B Jordan în rol principal. Acea variantă de proiect a picat, totuşi. Va mai reveni şi soţia lui Will Smith, Jada Pinkett Smith, în rolul lui Niobe.

Sunt speculaţii că Abdul-Matten va juca un Morpheus tânăr, ceea ce ne intrigă, pentru că ar însemna că avem un prequel aici. Sper să nu fie ceva cu time travel, pentru că vorba lui Deadpool, ar fi un scenarist tare leneş cel care face asta. Producţia filmului The Matrix 4 începe în februarie 2020 în Chicago. Jonathan Groff din hitul „Mindhunter” a fost şi el asociat proiectului. Sunt discuţii şi despre secvenţe filmate în San Francisco, deci posibil să vedem şi celebrul pod de acolo, eventual să intre şi Silicon Valley în ecuaţie, dacă e să speculăm puţin.

Au trecut 16 ani de la filmele „The Matrix Reloaded” şi „The Matrix Revolutions”, care nu au fost la fel de bine primite că primul film, dar măcar au completat povestea.