Tesla deschide un showroom și un service în România! Anunțul este confirmat oficial

0
1393
Tesla deschide un showroom și un service în România! Anunțul este confirmat oficial

Se pare că Tesla a confirmat pentru prima dată în mod public că va deschide un showroom și un service în România. Se preconizează că acestea se vor deschide în prima jumătate a anului 2021 în București.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Prin intermediul automarket.ro aflăm astăzi că Tesla a publicat pe site-ul său 5 anunțuri de angajare pentru un showroom și un service în București. În descrierea posturilor, producătorul de mașini electrice a menționat: “ne pregătim intrarea în România“. Posturile disponibile sunt:

Observăm că două dintre posturi sunt publicate în categoria “Vânzări și relații cu clienții” pentru posturile Store Manager și Tesla Advisor. Pentru celelalte sunt disponibile mai multe locuri și sunt publicate în categoria “Service & Energy installation“. Pare-că Tesla nu pregătește doar un showroom, ci și un service în București.

Elon Musk anunța la sfârșitul anului trecut faptul că Tesla va deschide mai multe magazine fizice în Croația, Serbia, Slovacia și alte state est-europene în prima parte a anului 2020. Foarte probabil ca România să se fi aflat încă de atunci pe listă, însă planurile au fost date peste cap din cauza pandemiei.

De asemenea, ne putem aștepta ca această sosire să aducă și primele Superchargere pentru încărcarea mașinilor electrice pe plan local. Ca fapt divers, tot prin intermediul site-ului Automarket aflăm că pe piața din România au fost înmatriculate 56 de mașini electrice Tesla în acest an.