BenQ anunţă noi videoproiectoare Home Cinema 4K HDR cu Android TV

0
944

BenQ a adus pe piaţă la final de an o nouă serie de videoproiectoare Home Cinema 4K HDR cu Android TV la bord. Noua gamă de proiectoare Home Cinema Smart vine cu sistemul de operare Android TV şi include 3 noi modele: W2700i, TK850i si TH685i. Acestea oferă acces la toate filmele, serialele şi spectacolele din Google Play.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noile dispozitive oferă suport wireless, dar şi conţinut exclusiv pentru copii şi funcţionare hands-free. Practic îndeplineşte rolul de Home Cinema, totul într-un singur pachet. Proiectoarele BenQ din 2020 oferă acces la o sumedenie de aplicaţii şi conţinuturi din Google Play Store, inclusiv muzică, filme, seriale sporturi şi altele. Tehnologia CinematicColor separa aceste produse de cele ale concurenţei, prin luminozitatea foarte ridicată de 2000 şi respectiv 3000 de ANSI Lumeni.

Datorită acestei luminozităţi ridicate, noile videoproiectoare sunt perfecte chiar şi pentru camerele iluminate. BenQ a creat cele 3 modele pentru a acoperi diferite nevoi ale utilizatorilor. W2700i oferă o proiecţie 4K HDR şi este gândit pentru filme şi emisiuni TV la calitate de top. TK850i oferă aceeaşi rezoluţie 4K şi tehnologie HDR, dar este gândit pentru competiţii sportive, având culori excelente la luminozitate ridicată şi un mod special pentru sport.

TH685i este un proiector all in one, cu rezoluţie Full HD şi tehnologie HDR, perfect pentru divertisment, de la gaming la streaming de filme. Noile proiectoare BenQ oferă aplicaţia exclusivă FamiLand, care permite acces la conţinut adecvat copiilor de pe YouTube. Controlul parental gestionează timpul de proiecte şi ajuta la crearea unui playlist pentru cei mici. Puteţi face şi casting prin AirPlay sau Chromecast pentru a trimite conţinuturile video spre proiectoare.

Iată preţurile:

  • BenQ W2700i: 1699 euro
  • BenQ TK850i: 1699 euro
  • BenQ TH685i: TBA