Televizorul Xiaomi Mi TV Pro cu suport 8K este un nou TV premium, vine pe 24 septembrie (Fotografii)

1
1988

Xiaomi are un eveniment programat pentru data de 24 septembrie, atunci când ar putea prezenta telefonul Xiaomi Mi 9 Pro 5G, pe Mix Alpha, dar şi noi televizoare. Printre acestea din urmă se numără şi modelul Xiaomi Mi TV Pro, cu suport 8K. El primeşte teasere foto, pe care le vedeţi mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Mi TV Pro ar fi fost deja prezentat câtorva norocoşi la unul dintre magazinele Xiaomi din China. Precomenzile au avut loc între 15 şi 24 septembrie, iar cei interesaţi au fost nevoiţi să achite 14 dolari pentru rezervare. Cei care au făcut precomenzile mai primesc şi o boxă specială Xiaomi, care ar costa 50 de dolari. Motivul pentru care au avut loc prezentările premature este pentru a realiza un spot cu reacţia clienţilor la noul TV.

Televizorul vine cu un design minimalist, muchii foarte înguste şi două picioare laterale de sprijin. Acesta este primul televizor Xiaomi cu suport pentru decodare 8K. Trebuie subliniat şi că nu ştim sigur dacă televizorul are rezoluţie 8K, posterele menţionând doar „8K Ready”. Xiaomi Mi TV Pro vine cu o bază metalică, o ramă metalică şi picioare metalice. Acest smart TV ar trebui să ruleze Android Pie sub forma lui PatchWall 2.0, o interfaţă specială care foloseşte tile-uri în stil Windows Phone.

Xiaomi a mai dezvăluit că va oferi acest TV în 3 variante: de 43 inch, 55 inch şi 65 inch. E clar de ce face Xiaomi această lansare pe 24 septembrie, pentru că în ultima săptămână Huawei a lansat un televizor, iar pe 26 septembrie OnePlus îşi prezintă mult aşteptatul OnePlus TV. Menţionăm şi că noul Xiaomi Mi TV are suport HDR, Netflix, Google Assistant şi Amazon Prime, plus difuzoare de 20W.