OnePlus TV Q1 și Q1 Pro apar în imagini; Televizoare 4K cu panouri QLED și Android TV

2
1376
OnePlus TV Q1

Peste aproximativ o săptămână din acest moment compania chineză OnePlus își va încerca norocul într-o nouă categorie de produse, asta după ce timp de câțiva ani a activat doar în zona smartphone. Este vorba despre segmentul TV, acolo unde sunt așteptate primele modele din portofoliu cunoscute sub denumirile de OnePlus TV Q1,respectiv OnePlus TV Q1 Pro.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În așteptarea lansării de pe 26 septembrie avem ocazia ca astăzi să vedem primele imagini cu iz oficial, dar și să aflăm o serie de specificații. După cum menționam mai sus, televizoarele vor fi două la număr și avem un model de bază Q1 și o variantă Q1 Pro cu ceva extra.

OnePlus TV Q1
OnePlus TV Q1

OnePlus TV Q1 va oferi un panou QLED de 55 inch și rezoluție 4K Ultra HD de 3840 x 2160 pixeli. Aspectul imaginii este 16:9 și dispune de un design cu ramă îngustă în jurul ecranului de 139 cm. Avem 3x porturi HDMI, 1x RJ45, Bluetooth 5.0, Wi-Fi Dual-Band și 2 difuzoare cu putere de 20W. Se mai oferă suport HDR10, Dolby Vision, Dolby Digital și o rată de refresh de 100Hz. 2.5 GB RAM se află la bord alături de 16 GB stocare.

OnePlus TV Q1 Pro
OnePlus TV Q1 Pro

OnePlus TV Q1 Pro pe de altă parte se va remarca printr-o diagonală mai mare, de 65 inch – adică 165 cm. Și aici este vorba despre un panou QLED 4K UHD, cu suport HDR 10, Dolby Vision și Dolby Digital. Dispune de procesor MediaTek MT5670, GPU Mali G51 și de 2.5 GB RAM + 16 GB stocare.

OnePlus TV Q1

Pe lângă o diagonală crescută, această variantă Pro aduce și un soundbar în zona inferioară ce include 8 difuzoare cu putere totală de 50W și acustică Dolby Atmos. Televizoarele vor rula Android TV cu interfața OxygenOS TV aplicată peste și vor sosi cu o telecomandă ce dispune de port USB-C la bază.

Aceasta are butoane navigaționale, buton Google Assistant pentru comenzi vocale, dar și un buton ce aparent va putea fi personalizat de către utilizator. Se vehiculează un preț de pornire de 900 dolari și știm că lansarea are loc exclusiv în India.

Mulțumim pentru pont lui Andrei, via Grup Mobilissimo!