Microsoft Surface Pro 7 este așteptat cu un stylus Surface Pen de nouă generație

0
632
Surface Pen

Acum că am trecut peste evenimentul grandios Apple este momentul să ne îndreptăm atenția către Microsoft. Acest din urmă gigant are programată o conferință de presă pe data de 2 octombrie atunci când va lansa un Surface Pro 7 actualizat, cât și un nou stylus Surface Pen.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Actualul stylus regăsit pe dispozitivele Microsoft este apreciat pentru nivelul de acuratețe (4096 puncte de presiune) și latența redusă de 21 ms. Oferă și suport pentru input înclinat, o gumă virtuală pentru ștergerea erorilor din desene și pe deasupra este și confortabil de utilizat.

Surface Pen

Cu toate acestea, la prețul de 100 dolari pen-ul vine echipat cu baterie AAAA. Tocmai din această cauză este nevoie de un upgrade, iar Microsoft este pe cale să ni-l ofere. Se vehiculează faptul că noul stylus va împrumuta din tehnologiile pe care le-am văzut pe S-Pen de la Samsung sau Apple Pencil.

Descoperim că noul Surface Pen tocmai ce a fost certificat de către FCC. Dispare bateria AAAA din peisaj și se merge pe ruta unui sistem de încărcare wireless. Un element magnetic ar fi inclus aici pentru a ca stylus-ul să se poată atașa magnetic de tableta pe care o însoțește.

Surface Pro 6
Surface Pro 6

Cât despre noua tabletă hibrid Surface Pro 7, aceasta ar urma să sosească la pachet cu dotări foarte interesante. În versiunea de bază ne așteptăm la un CPU Intel Core i3, 4 GB RAM și la 128 GB SSD. Va exista o variantă de top pentru cei cu dare de mână, cu CPU i7, 16 GB RAM și SSD de 512 GB.

La un moment dat existau și speculații cu privire la variante AMD sau chiar Qualcomm, dar se pare că în final Microsoft a rămas la Intel. Cele mai recente leak-uri ajunse în online indică un preț de pornire de 600 dolari pentru această tabletă. În cadrul evenimentului de pe 2 octombrie vom vedea și un nou Surface Dial și o variantă actualizată Surface Book.

O surpriză ar fi ca la fața locului să debuteze mult așteptatul pliabil Surface Phone.