Xiaomi pregăteşte lansarea a 4 telefoane cu camere de 108 megapixeli

1
2603
Xiaomi

Prima oară când am văzut această ştire am citit “Xiaomi pregăteşte un telefon cu 4 camere de 108 megapixeli” şi acela chiar ar fi fost un Breaking News. Nu că nu ar fi o veste mare şi faptul că Xiaomi lucrează la 4 telefoane cu camere de 108 megapixeli… Avem detalii despre ele mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Cumva Samsung a decis să le ofere lor primii senzorii săi foto de 48 şi 64 de megapixeli. Posibil ca şi cel de 108 megapixeli să debuteze tot pe un Xiaomi. Oppo sta pe aproape cu seria Realme, pentru a fura premiere de gen. Noile telefoane cu camere de 108 megapixeli au numele de cod Tucana, Draco, Umi şi Cmi.

Ele folosesc noul senzor Samsung ISOCELL Bright HMX. Scăparea legată de aceste modele a venit atunci când aplicaţia Mi Gallery din MIUI a început să ofere suport pentru vizualizarea de fotografii de 108 megapixeli la rezoluţie maximă. În codul aplicaţiei apăreau şi numele telefoanelor. Ele ar putea fi împărţite între seriile Mi şi Redmi. Trebuie spus că până acum aplicaţiile Gallery de pe multe telefoane nu îţi permiteau să dai zoom la maxim pe fotografii, din cauza rezoluţiei prea ridicate, deci încă o premieră.

În mod inedit, sursa scăpării, XDA Developers nu crede că vreunul din modele este Mi Mix 4/ Mi Mix 5G, pentru că a urmărit scăpările sale şi nu se potrivesc cu codurile de aici. Între timp Xiaomi ne-a confirmat deja că senzorul vine pe modelul Mi Mix Alpha, printr-un teaser. Posibil să aflăm mai multe detalii mâine, când are loc un eveniment.