Televizorul OnePlus e cu un pas mai aproape, după ce telecomanda sa este certificată

1
1369

Zvonurile despre un televizor OnePlus plutesc pe web de ceva vreme, iar luna trecută am avut chiar şi câteva teasere în această privinţă. Acum apare şi o certificare de telecomandă pentru acest TV, aşa numita “OnePlus Remote”.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Produsul a fost certificat de către Bluetooth SIG, cu numele de cod RC-001A. În afară de faptul că suportă standardul Bluetooth 4.2 nu avem alte detalii despre device. OnePlus nu a oferit încă detalii oficiale despre primul său televizor, dar am aflat că ar trebui să fie un model smart şi că OnePlus TV va avea multe funcţii pe care le găsim de obicei pe smartphone.

Zvonuri de la partenerii din China indică faptul că vom vedea un lineup cu modele 4K HDR, asistent virtual pe bază de AI, cel mai probabil Google Assistant. Având în vedere flerul pentru design premium, ne aşteptam la sticlă şi metal şi muchii foarte înguste. Înainte să ne entuziasmăm trebuie să precizăm că unele scăpări afirmă şi că OnePlus ar fi optat pentru panou LCD în loc de OLED, pentru a ţine preţurile jos.

Posibil să vedem şi un serviciu dedicat de streaming sau jocuri marca OnePlus TV.