Primul televizor OnePlus se apropie de lansare; Iată noi teasere OnePlus TV

1
1016

Auzisem de ceva vreme zvonuri că OnePlus s-ar pregăti să lanseze televizoare. Unele datează chiar din toamnă trecută, iar acum avem şi teasere în această privinţă. Zvonacul Ishan Agarwal are informaţii despre un televizor care s-ar numi OnePlus TV şi ar fi foarte aproape de debutul oficial.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Va fi un smart TV şi conform CEO-ului Pete Lau, vine cu un nou asistent vocal, dezvoltat special pentru acest dispozitiv. Deşi vă fi un produs de larg consum, va face un compromis la panoul de ecran, care nu va fi un OLED, ci probabil un LCD. Aveţi şi un teaser video misterios mai jos, în care vedem o succesiune rapidă de cadre colorate şi aluzii la un sistem audio de calitate.

Ce e drept indiciile muzicale sunt mai numeroase decât cele vizuale şi am putea vedea mai degrabă o boxă sau un sistem audio, poate un soundbar aici. Neavând panou OLED şi respectând tradiţia primelor generaţii de telefoane OnePlus, ne aşteptăm ca noul televizor să aibă un preţ accesibil. Are de concurat cu modele Xiaomi şi TCL la urma urmei, care vin la preţuri foarte mici.

Nu m-ar mira să vină cu Android TV şi eventual şi o telecomandă cu tastatură QWERTY sau joystick la pachet. Aşteptăm o diagonală de minim 100 cm, mai ales dacă e vorba de modele 4K.