Un hotel din Tokyo îţi oferă camera cu un simulator de zbor Boeing 737

0
1428

Am auzit de hoteluri inedite, cu piscine transparente şi penthouse-uri rotative, dar ceea ce am descoperit în Tokyo e cu adevărat trăznit. Un hotel din capitala Japoniei pune la dispoziţie un o cameră cu un simulator de zbor Boeing 737 în mărime naturală.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Îl veţi găsi la Haneda Excel Hotel Tokyu din Tokyo, iar camera vine ca o anexă a Terminalului 2 al Aeroportului Internaţional Haneda. Respectiva camera poartă numele de “Superior Cockpit Room” şi pune la bătaie simulatorul de zbor Boeing 737-800. Hotelul oferă diferite pachete de divertisment pentru a lua contact cu cockpitul. Îl puteţi închiria timp de 90 de minute cu un instructor pentru suma de 30.000 de yeni, sau 275 dolari.

Instructorul vă va ghida prin întregul procedeu, care implică simularea unui zbor de la Haneda la Aeroportul Internaţional Osaka. Întreaga cameră poate fi închiriată pentru 25.300 de yeni pe noapte, adică undeva pe la 200 de dolari, dar fără instructor. Vă veţi putea juca la cockpitul virtual aşa cum doriţi totuşi. Din cameră puteţi admira pistele aeroportului şi face plane spotting.

Speram să fie bine izolată fonic, altfel puteţi uita de somn, mai ales dacă aterizează vreun mamut Airbus Beluga sau B52.