Televizorul Beovision Contour de la B&O este acum disponibil într-o nouă dimensiune, de 55 inch

0
601
Beovision Contour

Din partea celor de la Bang & Olufsen sosește astăzi un nou televizor și anume modelul Beovision Contour. Vorbim mai degrabă despre o nouă variantă de diagonală, cea de 55 inch. Aceasta completează oferta TV alături de modelul de 48 inch. Se creează mai multe opțiuni pentru clienții care caută televizorul perfect și mai multe detalii avem mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aflăm că acest televizor va fi atracția principală a camerei de zi a celor care sunt în căutarea unui model compact sau un televizor perfect pentru o cameră secundară. Poate fi amplasat în diferite scenarii și are multe opțiuni la pachet. Televizorul este proiectat în colaborare cu Torsten Valeur și are o ramă magnifică realizată din aluminiu. Aceasta demonstrează aparent experiența de neegalat a B&O în prelucrarea aluminiului.

Odată ce vei porni televizorul Beovision Contour vei fi întâmpinat de sistemul de sunet Dolby Atmos pe 3 canale de la Beosound Stage. Aflăm că în spatele difuzorului se află 11 drivere puternice și amplificatoare. Avem și 4 drivere pentru bass de 4 inch. Acestea sunt proiectate pentru a pune accent pe permiterea mișcării cu ușurință a membranei difuzorului. Se oferă astfel o experiență îmbunătățită a basului cu până la 30Hz.

Beovision Contour

În cazul de față avem ecran OLED de 55 inch de la LG Display, panou ce redă realist culorile și nivelurile de negru absolut. Producătorul ne dezvăluie că acest Beovision Contour a fost creat pentru a ascunde dezordinea inutilă. Astfel toate cablurile sunt ascunse în partea din spate a televizorului și livrează un design holistic la 360 grade.

Beovision Contour

Avem 3 variante de culoare: Silver, Black Anthracite și Gold Tone, cu finisaje din țesătură sau furnir de lemn pentru partea frontală a difuzorului. Avem și o telecomandă realizată dintr-o singură bucată de aluminiu extrudat. Există aici suport pentru podea din aluminiu cu rotire manuală la 180 grade sau putem monta televizorul pe perete.  De asemenea, Bang & Olufsen a creat un suport dreptunghiular pentru plasarea televizorului pe mobilă.

Preț și disponibilitate Beovision Contour:

Noul televizor Beovision Contour de la Bang & Olufsen va fi disponibil în magazinele oficiale B&O din data de 10 iunie. Tot din aceeași zi va fi listat și online, iar prețul practicat este de 7000 euro.