Apple prezintă Beats Studio Buds: căşti wireless cu ANC, încărcare rapidă

0
413

Apple a dezvăluit ieri, pe 14 iunie o nouă pereche de căşti din gama Beats, modelul Beats Studio Buds. Acestea sunt căşti wireless cu ANC, pairing foarte rapid şi care se pot conecta lejer cu terminale Android şi iOS. Precomenzile au început deja şi produsul va începe să fie livrat pe 24 iunie.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acesta este abia a doua pereche de căşti TWS din gama Beats. Costă 150 de dolari şi vor sosi pe roşu, negru sau alb. Designul este mult mai compact faţă de Powerbeats Pro. Nu mai avem “cârlige” pentru urechi de această dată şi nici vreo prelungire a corpului. Astfel dispozitivul va fi mult mai confortabil. Studio Buds oferă anulare activă a zgomotului, certificare IPX4, pentru rezistenţa la apă şi transpiraţie. Autonomia este de 5 ore de playback muzical. Dacă dezactivezi ANC, autonomia poate ajunge la 8 ore per casca.

Avem parte şi de o arhitectură acustică complet nouă, cu drivere de 8.2 mm, iar compania promite separate stereo excelentă şi distorsionare armonică scăzută în frecvenţe, aşa încât vom auzi fiecare notă. Există şi suport Spatial Audio şi Dolby Atmos, dar şi mod Transparency, care permite ca sunetele importante să răzbată (voci umane şi claxoane spre exemplu). Fiecare casaca are o greutate de 5.1 grame.

Există şi încărcare USB-C, dar din păcate nu şi încărcare wireless. Beats Studio Buds se pot conecta la terminale iOS sau Android şi au integrare cu Control Center pe iOS. Suportă şi comenzi Hey Siri, iar pe Android suporta Fast Pair şi Google Find My Device. Apropo pe iOS suporta Find My.