Bang & Olufsen Beosound Explore este o nouă boxă pentru drumeţii montane, cu autonomie de 27 de ore

0
645

Bang & Olufsen a dezvăluit astăzi o nouă boxă portabilă menită pentru cei cu stil de viaţă activ. Are certificare IP67 şi oferă 27 de ore de autonomie. Se numeşte Bang & Olufsen Beosound Explore şi rezistă la intemperii, praf, apă. Avem detalii despre produs mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Forma este una mai degrabă utilitară aici, decât elegantă. Arată ca un recipient de băut apă, unul chiar militar. Explore vine cu o bază cauciucată şi un corp din aluminiu rezistent la zgârieturi. Componentele sale interne sunt complet protejate de căderi şi scăpări, deci rezistă şi la tăvăleală. La bord găsim drivere full range duale de 1.8 inch, iar dispozitivul are şi un ataşament tip carabină, care îi permite să fie pus la ghiozdan sau rucsac. Cântăreşte doar 631 de grame şi vine pe gri, verde sau negru.

Butoanele pentru control playback se afla în zona de sus şi sunt uşor de accesat şi cu mănuşi. Bang & Olufsen afirmă că a pus mare accent pe felul în care se aude muzică la exterior şi pe bas. Boxa portabilă oferă o capacitate a basului de 59 dB, în ciuda mărimii mici. Are şi acele mici şanţuri, care îi permit să propage sunetul la 360 de grade. Are la bord două amplificatoare de 30W Clasa D şi atinge un nivel maxim de volum de 91 dB. Se încarcă în 2 ore, iar pe partea de conectivitate oferă Bluetooth 5.2, Apple Fast Pair MFI, Google Fast Pair şi Microsoft Swift Pair. Are un port USB-C pentru încărcare şi streaming.

Costă 199 euro şi se va găsi în magazine începând chiar de azi.