Huawei Smart Screen SE a debutat oficial! Este un televizor 4K care rulează HarmonyOS 2.0 și are webcam detașabil

0
1375
Huawei
Huawei Smart Screen SE a debutat oficial! Este un televizor 4K care rulează HarmonyOS 2.0 și are webcam detașabil

Huawei a organizat ieri un nou eveniment. În cadrul acestuia, compania a prezentat două noi monitoare, dar și un Smart TV care rulează HarmonyOS, potrivit site-ului nostru soră, Mobilissimo.ro. Se numește Smart Screen SE, are rezoluție 4K și un webcam care se atașează magnetic. Avem detalii despre acesta mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Smart Screen SE este gândit astfel încât să fie ideal pentru productivitate, școala de acasă, dar și pentru divertisment. Televizorul oferă dotări midrange și se comercializează în două variante, de 55 inch și 65 inch. Panoul integrat este LCD, având retroiluminare LED și rezoluție 4K. Se pare că pot afișa până la 16.7 milioane de culori, gama DCI-P3 fiind de 92%. Refresh rate-ul rămâne totuși standard, 60Hz.

Huawei

Unghiul de vizualizare este de 178 de grade, are aspect 16:9, iar certificare TUV Rheinland este și ea prezentă pentru protecția împotriva luminii albastre excesive. La interior regăsim un CPU HiSilicon Hongshu, 2 GB de memorie RAM și 16 GB de stocare. Noile Smart TV-uri rulează Harmony OS 2.0 și oferă câteva funcții precum Huawei Share, EMUI Desktop, Huawei Xiaoyyi AI Voice Assistant, Smart Life, HiLink Smart Home Control, mesagerie și apel video.

Huawei

După cum vă spuneam, Smart Screen SE iese în evidență întrucât are o cameră detașabilă. Aceasta se atașează magnetic de Smart TV și are un senzor de 13 MP. Avem parte și de WiFi dual-band, Bluetooth 5.1, dar și NFC pentru telecomandă. Mai regăsim două porturi HDMI 2.0, unul USB 2.0, AV in, S/PDIF, Ethernet și DTMB. Cele două difuzoare integrate au o putere de 10W fiecare. Iată și prețurile la care se vor comercializa:

  • Smart Screen SE 55 inch – 2.068 lei
  • Smart Screen SE 65 inch – 2.693 lei