TechLife Robot Vacuum primul aspirator robot de la realme; Vine cu sistem LiDAR pentru orientare și preț atractiv

0
1043
TechLife Robot Vacuum
TechLife Robot Vacuum primul aspirator robot de la realme; Vine cu sistem LiDAR pentru orientare și preț atractiv

Ieri, realme a organizat un eveniment important. Compania și-a anunțat intenția de a lansa mai multe dispozitive AIoT în următorii ani. Printre acestea se află o tabletă, un laptop, care au primit deja teasere, dar și smartwatch-uri și un aspirator robot. TechLife Robot Vacuum este numele primului aspirator al companiei. Acesta a debutat ieri, alături de smartphone-ul Realme GT 5G și avem toate detaliile despre el mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aspiratorul marchează o premieră, fiind primul produs din gama TechLife de la realme. Este și primul produs AIoT al companiei și are 38 de senzori pentru ase orienta. Pe lângă aceștia, el are și o mulțime de funcții. Aspiratorul prezintă un senzor LiDAR, tehnologie utilizat și în cazul automobilelor electrice inteligente, iar precizia sa în cazul navigării prin locuință este extraordinară.

Se pare că aspiratoul poate scana la 360 de grade mediul înconjurător, iar acest lucru durează doar o secundă. TechLife Robot Vacuum poate evalua pozițiile relative cu o precizie de 98%. La interior regăsim o baterie de 5200 mAh, iar aparatul are o putere maximă de 3000 Pa. Nivelul de zgomot este doar 55 dB, iar compartimentul pentru deșeuri are o capacitate de 600 mL. Rezervorul pentru apă este de 300 mL. Aspiratorul se controlează facil, prin aplicația realme Link, dar și vocal prin Alexa sau Google Assistant.

Înălțimea aspiratorului este de doar 10 cm, designul este elegant și vine cu mai multe moduri pentru aspirare. Avem și mop, desigur, iar prețul este foarte atractiv. În Europa acest model se va comercializa pentru suma de 299 euro.