Televizoarele Samsung QLED şi Lifestyle 2022 sunt certificate pentru protecţia ochilor şi acurateţea culorilor

0
3294

Samsung a adus la CES 2022 noi generaţii de televizoare QLED şi Lifestyle, iar ele au fost deja recunoscute de institutele de top de certificare globală. E vorba despre certificare pentru confortul ochilor, siguranţă şi acurateţea culorilor. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Televizoarele QLED și Lifestyle 2022 au câştigat certificarea „Eye Care” din partea Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE) din Germania, una dintre cele mai mari asociaţii tehnico-ştiinţifice din Europa, cu peste 36.000 de membri. Certificarea se aplică televizoarelor Samsung din gama Lifestyle 2022, precum The Frame, The Serif şi the Sero. Ecranele au foste evaluate pe categorii, precum „siguranţă”, „blând cu ochii” şi „flicker” (nivelul de pâlpâire a ecranului), dar şi de uniformitate şi fidelitatea culorii.

Toate noile modele QLED 2022 de la Samsung au primit prima certificare „Pantoned Validated” din lume de la Pantone, un brand respectat la nivel global şi fondatorul sistemului Pantome Matching System (PMS). Aici au fost recunoscute toate cele 20 de modele nou lansate: 15 televizoare QLED 4K, cât şi 8K şi 5 monitoare. Gama de TV-uri QLED Samsung a fost recunoscută pentru afişarea a 2030 de culori Pantone şi 110 nuanţe de piele recent adăugate.

Aceste TV-uri au fost verificate şi la capitolul Glare-Free de către Underwriters Laboratories (UL), companie independentă din domeniul ştiinţei siguranţei. Noile modele Lifestyle de la Samsung folosesc un nou panou mat cu proprietăţi anti glare, anti reflex şi anti amprentă. Toate aceste evaluări de strălucire au fost calculate pe baza rezultatelor testelor de vizionare la televizor, atât la 300 LUX, echivalentul unei zone de lucru puternic iluminată, cât şi la 150 LUX, ceea ce înseamnă valoarea pentru o zonă de lucru slab iluminată.