Monitoarele Philips sunt acum certificate TCO 9.0; Sustenabilitatea ajunge la un nou nivel

0
1433
Philips
Monitoarele Philips sunt acum certificate TCO 9.0; Sustenabilitatea ajunge la un nou nivel

MMD a obținut certificare TC0 Generația 9 pentru gama sa de produse sustenabile. Fiind unul dintre primii producători care au primit certificarea, Philips Monitors are în portofoliu un număr record de 64 de monitoare certificate la data lansării. Odată cu generația a 9-a TCO Certified, sunt stabilite noi criterii de-a lungul ciclului de viață al produsului, acoperind mai multe domenii în ceea ce privește sustenabilitatea. Detalii avem mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Merită menționat că este vorba despre cea mai importantă certificare de sustenabilitate la nivel mondial pentru produsele IT. TCO Certified descoperă problemele și se asigură că acestea sunt rezolvate de industria IT într-un mod cât mai prietenos cu mediul înconjurător. Această certificare include un număr de criterii actualizare în permanență și verificate independent. De asemenea, există un sistem structurat pentru o îmbunățire continu pentru a genera schimbări reale și de durată.

Criterii de mediu și sociale extinse de-a lungul ciclului de viață

Produsele TCO Certified (Generația 9) trebuie acum să îndeplinească criterii și mai stricte, performanța fiind echilibrată în raport cu eficiența energetică. Totodată, Philips a ales să adopte o abordare sustenabilă pe tot parcursul ciclului de viață al produsului. Astfel, compania are în vedere mediul și siguranța, iar monitoarele dispun de o gamă largă de tehnologii prin intermediul cărora se poate economisii energia electrică. Evident, procesul de fabricație este unul sustenabil.

Două dintre caracteristicile econologice esențiale ale monitoarelor Philips sunt echipate pe majoritatea produselor. Vorbim despre PowerSensor, care economisește până la 70% energie prin reducerea luminozității atunci când utilizatorul este absent. De asemenea, se remarcă și LightSensor, care ajustează luminozitatea display-ului în funcție de mediu. Astfel, modele precum Philips 242B1G și 272B1G se află printre cele mai eficiente monitoare din lume. 

Pe lângă creșterea gradului de conștientizare și îndemnarea utilizatorilor spre alegeri sustenabile și un consum redus de energie, Philips a contribuit în mod activ la obiective de dezvoltare durabilă pentru a avea un impact cât mai mare pe piață. Mai multe detalii despre TC0 Generația 9 aveți aici!