Samsung Bespoke Jet oferă o curăţare completă prin All-in-One Clean Station

0
1164

Samsung a anunţat lansarea lui Bespoke Jet, o gamă de aspiratoare verticale cu All in One Clean Station, care oferă o curăţare igienică mulţumită sistemului de filtrare în mai multe straturi cu eficienţă de până la 99.999%. Beneficiază de All in One Clean Station, o staţie de andocare care încarcă aspiratorul şi goleşte automat recipientul de praf.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Bespoke Jet este un aspirator mai uşor, fiind echipat cu motor Digital Inverter cu un upgrade semnificativ faţă de predecesor, pentru o curăţare mai puternică. Acest dispozitiv a fost deja premiat pentru inovaţie în cadrul CES, cu un titlu CES Innovation Awards 2021. Legat de andocare, atunci când aspiratorul este andocat, All-in-One Clean Station goleşte automat şi igienic recipientul de praf cu ajutorul tehnologiei Air Pulse, fără particule fine de praf în aerul emis.

Sistemul de filtrare în multiple straturi cu eficienţă de până la 99.999% se asigură că doar aerul curat va fi eliberat din Bespoke Jet pe durata curăţării. Pe măsură ce aerul este aspirat, ciclonul principal va separa particulele mari de praf, care vor fi apoi preluate într-un filtru cu plasă metalică. Un microfiltru va prinde apoi particulele fine de praf şi în cele din urmă un filtru fin de praf va prinde micropraful. Toate piesele şi filtrele sunt lavabile.

Motorul Samsung Digital Inverter este cu 47% mai uşor decât motorul Jet906 şi generează până la 210W putere de aspirare. Tehnologia Jet Cyclone optimizează fluxul de aer şi minimizează pierderea puterii de aspirare pentru a capta şi cele mai mici particule de praf. Dispozitivul portabil al Bespoke Jet cântăreşte doar 1.44 kilograme, suficient de uşor pentru a fi manevrat şi curata întreaga casă.

Produsul va sosi în Europa în această lună, pe 3 nuanţe: Midnight Blue, Misty White şi Woody Green.