TechSmith Snagit 2019 este probabil cel mai bun soft de captură de ecran

0
856

Nu ştiu voi ce folosiţi pentru captura foto şi video de pe desktopul vostru, dar eu prefer TechSmith Snagit. Softul tocmai a fost actualizat, cu câteva funcţii noi care fuseseră chiar solicitate de către utilizatori. Avem detalii mai jos.

Publicitate

Un astfel de soft este util pentru a realiza un tutorial, ne este util şi nouă pentru a realiza un podcast ilustrat cu imagini, cum este Mobicast-ul de la Mobilissimo.ro. Cu Snagit 2019 putem realiza multiple capturi şi să le combinăm în una singură, bine organizată şi structurată. E utilă funcţia şi pentru a crea documentaţie, ghiduri şi instrucţiuni pas cu pas.

Există acum şi o secţiune Favorites, cu ajutorul căreia veţi putea aduna laolaltă tool-urile necesare. Nu mai e nevoie să tot căutaţi săgeţi, stamps, forme geometrice şi tot felul de chenare şi indicii. 2000 de stamp-uri pre-programate sunt în această versiune, un soi de stickere şi simboluri dacă vreţi, utile pentru a ilustra o captură. Sunt pe listă simboluri, iconuri, cursoare, grafice.

O altă veste bună este că puteţi transforma capturile de ecran standard în grafică simplificată, cum ar fi graficele cu bare pe care le-am genera în Excel. Puteţi cumpăra aplicaţia de aici la preţul de 25 euro.

Cu ea se realizează atât capturi foto de ecran, cât şi video.