Technics prezintă boxele wireless premium OTTAVA S SC-C50

0
1459

Respectatul brand japonez Technics a prezentat noi boxe wireless premium în această săptămână, sub numele de OTTAVA S SC-50. Filială a celor de la Panasonic, Technics vine cu un produs acustic ce a văzut lumina zilei în cadrul showului High End Audio de la Munchen.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

OTTAVA S SC-C50 oferă un spectru sonor amplu şi o dimensiune compactă. Vine cu tehnologie de calibrare a sunetului în funcţie de spaţiul din jur şi vă permite să amplasaţi boxele unde doriţi pentru o experienţă ideală. Boxa este compatibilă direct cu serviciile de streaming, oferind o experienţă de muzică wireless avansată. Vine cu engine-uri JENO şi LAPC, care oferă o calitate crescută a audiţiei.

Se obţine asta prin alinierea subwoofer-ului, difuzorului de frecvenţe medii şi a celui de frecvenţe înalte. Funcţia LAPC implică o tehnologie de amplificator care e adaptivă în funcţie de sarcină. Poate măsura amplitudinea atunci când boxele sunt conectate la unitate şi se realizează procesarea digitală pentru un răspuns de impuls ideal. Corpul compact al noului speaker integrează 3 drivere pentru frecvenţe medii, 3 difuzoare pentru frecvenţe înalte şi 1 subwoofer.

7 unităţi sunt integrate într-un corp din fibră de sticlă şi generează un sunet puternic, mulţumită unui amplificator pe 3.1 canale. Suportă şi Google Chromecast acest OTTAVA S SC-C50, dar poate primi şi comenzi prin Google Assistant. Subwooferul are o putere de 40 W, boxa frontală stânga/dreapta de câte 20W şi cea frontală din centru 20 W. Nu avem un preţ încă.