Lenovo brevetează un laptop cu display OLED flexibil ce amintește de Razer Project Valerie

0
617

Tehnologia panourilor OLED flexibile nu va ajunge doar pe smartphone-uri, ci și pe laptop-uri dacă este să ne luăm după cel mai nou brevet marca Lenovo. Într-un asemenea proiect așezat pe hârtie, firma chineză ne prezintă cum ar putea arăta un notebook al viitorului, unul multi-display.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Suntem informați că brevetul cu pricina a fost publicat la data de 19 aprilie și că documentele asociate fac referire la un laptop echipat cu un panou OLED flexibil care are și capabilitatea de a se plia după cum se poate observa în schițele de mai jos.

Lenovo

Conceptul prezentat aici ne amintește de Razer Project Valerie, doar că în cazul de față pare a fi vorba despre un singur ecran OLED și nu de 3 unități separate precum avea prototipul Razer. Revenind la ideea Lenovo, trebuie spus că un asemenea produs ar avea succes printre profesioniști și pasionați de gaming.

Lenovo

Spațiul de lucru se va extinde serios, iar gamerii vor avea astfel o experiență mai imersivă pe timpul sesiunilor de joacă. Cum totul este la stadiul de brevet pentru moment, este greu de spus dacă un asemenea produs va deveni realitate, cel puțin nu într-un viitor apropiat.