YouTube lansează 4 topuri muzicale noi în România şi alte 42 de ţări

0
2731

Cum suntem în plină săptămână a lui Google I/O 2018 era de aşteptat să vedem şi ceva noutăţi la nivel de YouTube. Celebrul serviciu de streaming video a primit 4 noi clasamente de tip “Charts” în România, organizate după tendinţe, topul melodiilor, topul videoclipurilor şi topul artiştilor.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

România se alătură altor 42 de ţări care au primit această nouă secţiune în YouTube. În zona Tendinţe găsim cele mai populare noutăţi în muzică, iar topul acesta este actualizat de câteva ori pe zi pentru a oferi o imagine asupra peisajului muzical dintr-o ţară, la nivelul preferinţelor fanilor.

Avem şi topul melodiilor, cu cele mai ascultate piese de pe YouTube, lucru reflectat în numărul de vizualizări. Acest top e actualizat duminica, săptămânal. Topul artiştilor ne arată cei mai populari artişti de pe YouTube, iar aici clasamentul e calculat pe baza numărului total de vizualizări pe care un artist le înregistrează cu întreaga sa discografie, inclusiv clipuri oficiale şi piese folosite în conţinut generat de alţi utilizatori.

În cele din urmă topul videoclipurilor muzicale include cele mai vizionate videoclipuri, ierarhizate în funcţie de numărul de vizualizări. Şi acesta este actualizat la final de săptămână, duminica. Din ce văd la noi The Weekend şi muzica latino prinde cel mai bine, plus artiştii locali pop.

Aici aveţi topurile cele mai noi.