TCL prezintă în premieră noi electrocasnice şi aplicaţia TCL Home

0
2091

TCL a avut o săptămână ocupată, prezentând în ultimele zile televizoare, căşti, telefoane, ba chiar un terminal care e şi pliabil şi rulabil. Acum îi vedem activând cu spor în zona electrocasnicelor, odată cu debutul unor noi maşini de spălat, frigidere, aparate de aer condiţionat. Ele vin la pachet cu aplicaţia TCL Home. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

TCL este deja un nume mare printre producătorii de televizoare, dar şi de dispozitive electronice de consum. Acum a lansat o nouă generaţie de electrocasnice, care pot transforma orice cămin într-unul mai inteligent.

Frigidere

TCL Europa va lansa în acest an o gamă diversă de frigidere, axându-se pe principalele categorii de piaţă, precum frigiderele Side by Side, frigiderele cu French Door şi combinele frigorifice cu congelator în partea inferioară. Noile produse vin cu standard de top pentru conservarea şi păstrarea alimentelor, tehnologii mai eficiente pentru extra confort în casă şi un aspect elegant.

Avem şi funcţii inovataore ca AAT, Sistem de coompresor cu invertor dual şi opţiunea Fresh Zone Crisper, pentru a menţine prospeţimea îndelungată a alimentelor. RP470CXE0 ajută la conservarea alimentelor datorită unui compresor invertor care funcţionează liniar, ajustându-şi continuu viteza în funcţie de variaţiile de temperatură. Asigură o bună distribuţie a aerului rece.

RP470CXe0 are un sertar cu compartiment special pentru a menţine umiditatea la 90% şi un recipient Aroma Safe, care garantează un nivel redus de umiditate pentru produsele proaspete. Avem rampe de iluminat verticale, cu LED-uri pentru vizibilitate mare la interior, dar şi finisaj mat din oţel inoxidabil.

Apare şi modelul RP318BX30, cu un compresor invertor, capacitate de livrare a aerului în sistem multi flow şi funcţii de răcire omogene, plus RP503SXE0, care vine cu un design rafinat, compresor invertor şi funcţii TCL Total No Frost (100% fără îngheţ).

Maşini de spălat Seria P

Aceste modele din Seria P sunt maşini de spălat gândite să facă viaţa consumatorului mai uşoară. Au funcţie de dozare automată, prin care înregistrează şi recunosc materialul şi greutatea hainelor, programând cantitatea ideală de apă şi detergent. Avem parte şi de tambur antibacterian şi unul de tip fagure de miere pentru spălare delicată. Există şi afişaj LED şi sunt 3 modele diferite în funcţie de capacitate: 8 kg, 9 kg şi 10 kg.

Aparate de aer condiţionat fixe şi portabile

Aici apare modelul Ocarina, care livrează “aer inteligent”, printr-un mix de senzori IoT şi o funcţie inovatoare Gentle Breeze, care oferă un aer proaspăt, curat şi sănătos. Aparatul e uşor de curăţat şi întreţinut. TCL a mai lansat şi un aparat de aer condiţionat portabil, numit NZ. Are eficienţă energetică de clasa A++, vine cu filtru uşor de spălat şi nivel redus de zgomot, de 58 decibeli.

Purificatoare de aer

TCL Europa aduce pentru prima dată în portofoliul său dispozitive casnice de acest tip., Purificatorul de aer Breeva A2 asigură reducerea cu 99.97% a microbilor din spaţiul în care este instalat printr-un sistem de igienizare în 4 trepte. Funcţionează în baza combinaţiei de senzori de ultimă generaţie, specializaţi pe identificarea elementelor nocive din aer, dar şi prin controlarea şi eliminarea acestora. Senzorul Duo Air Quality operează alături de un senzor infraroşu pentru praf, care detectează particulele din aer.

Vin şi modelele Breeva A3/A5, cu caracteristici similare, dar cu un al cincilea scut de sterilizare UV-C integrat, utilizând raze ultraviolete pentru a distruge bacteriile şi microorganismele, chiar la nivel de ADN şi ARN. Se ajunge astfel la o sterilizare completă a aerului.

Aspiratoare robot TCL

TCL Europa a mai anunţat şi lansarea seriei de aspiratoare robot puternice, autonome, inteligente şi interconectate Sweeva 1000 şi Sweeva 2000. Acestea oferă 4 metode de curăţare profundă (auto/edge/sport/manual) şi 3 trepte de ajustare a puterii de asirare. Sweeva 1000 are o putere de aspirare de 1400 Pa, în vreme ce Sweeva 2000 are 1500 Pa. Toată gama de produse are o durată mare de viaţă a bateriei, pentru o autonomie bună la funcţionare. Avem şi funcţii de auto curăţare şi auto încărcare, dar şi pornre automată şi raportare a unei erori/probleme.

Aplicaţia TCL Home

Acest soft este cheia caselor inteligente şi permite interconectarea dispozitivelor inteligente ale companiei. Produsele din categoria TCL Home Comfort 2021 au conectivitate WiFi şi posiiblitatea de control prin comandă vocală. Aplicaţia va sosi în curând şi vă va permite să controlaţi electrocasnicele de oriunde şi oricând.