SteelSeries prezintă noile căști de gaming Arctis 7+ și Arctis 7P+, acum cu port USB-C, încărcare rapidă

0
1046
SteelSeries

În rândul gamerilor căștile SteelSeries Arctis 7 sunt foarte populare, iar astăzi descoperim că noi modele au fost lansate. Vorbim despre Arctis 7+ și Arctis 7P+, căști de gaming cu design familiar și cu o serie de modificări importante. Ce se schimbă și cât costă aflăm din rândurile de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În primul rând spunem adio portului microUSB utilizat pentru încărcarea căștilor. În schimb avem un port USB-C și avem și încărcare rapidă (15 minute = 3 ore autonomie). Potrivit celor de la SteelSeries, putem ajunge la până la 30 ore autonomie de gameplay cu o singură încărcare. Modelul anterior oferea maxim 24 ore.

SteelSeries

Varianta 7+ vine doar pe negru, iar 7P+ pe negru și alb. Dacă aveți o consolă PlayStation 4 sau PlayStation 5, atunci SteelSeries Arctis 7P+ este modelul potrivit. Acesta oferă suport pentru tehnologia 3D Audio Tempest pentru consolele Sony, fiind o altă diferență față de 7+.

SteelSeries

Avem un microfon retractabil cu design bi-direcțional și certificat Discord ClearCast. Pe ambele modele primim drivere de 40mm, comenzi rapide și rotiță pentru ajustarea volumului. Căștile pot fi conectate aproape la orice, de la PS5, PS4, PC, Oculus Quest 2, Nintendo Switch sau smartphone Android. Poate fi conectat și la controllerul Google Stadia.

Indiferent de varianta aleasă, prețul este de 199.99 euro.