Star Wars: Episode IX îi va include şi pe Leia şi pe Luke, confirmă producătorul filmului

0
723

Oricât de ciudat ar părea, în Star Wars: Episode IX vor apărea atât Luke Skywalker, cât şi Leia, conform Lucasfilm. Chiar dacă Carrier Fisher a încetat din viaţă cu ceva vreme în urmă, iar Luke a murit ca personaj în partea a opta (spoiler!), Disney/Lucasfilm îi va folosi din nou.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În această săptămână a fost anunţată distribuţia viitorului film Star Wars, producţia sa urmând să înceapă pe 1 august la Londra. Billy Dee Williams se află la rândul său în distribuţie, în rolul celebrului Lando Calrissian. În rândul personajelor principale nu s-a schimbat nimic, iar Daisy Ridley o va interpreta pe Rey, Adam Driver pe Kylo Ren şi John Boyega pe Finn.

Oscar Isaac rămâne curajosul pilot Poe, iar Lupita Nyong’o este trăznita Maz. Cel mai enervant roşcat din istoria Star Wars, Domhall Gleeson va fi amiralul Hux, iar nou venita Kelly Marie Tran va fi Rose. Chewbacca este jucat de Joonas Suotamo., iar C-3PO va avea şi el o apariţie. Nou veniţi sunt actorii Naomi Ackie şi Richard E Grant, ale căror roluri nu sunt cunoscute încă.

Cât despre Luke Skywalker, ştiam că el a devenit una cu Forţa, dar ar putea apărea sub forma unei proiecţii sau spectru, cum a făcut şi Yoda la un moment dat. Leia/Carrier Fisher va trebui recreată digital, pentru că actriţa a încetat din viaţă în 2016. În prima fază a fost promis că Leia nu va apărea deloc în partea a noua, dar acum producătorii s-au răzgândit. Posibil ca în loc de CGI să folosească scene filmate pentru partea VIII.

Regizorul Colin Trevorrow a părăsit proiectul, iar J.J. Abrams a revenit la cârmă, rescriind scenariul finalului de trilogie. Filmul trebuia să ajungă în cinematografe în mai 2019, dar a fost amânat până pe 20 decembrie 2019, după schimbarea de regizor.