Pirelli are şi boxe mai nou, iar una dintre ele are formă de pneu

0
891

Dacă Ferrari are brichete, parfumuri, portofele şi alte produse asociate brandului, de ce nu ar avea şi Pirelli aşa ceva? Mai nou compania are o boxă Bluetooth sub brand propriu. Producătorul italian de pneuri şi-a licenţiat brandul pentru Pirelli P Zero Sound, o boxă cu Bluetooth.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Designul său este inspirat de un pneu al unui monopost de Formula 1, la scară de 50%. Ştiţi ce ar fi fost cool? Dacă acest device avea de jur împrejur un pneu real, sau măcar un material similar cauciucat. De fapt avem de-a face cu o replica, ce vine pe 9 culori şi e fabricată din alt material. E un mulaj al unui pneu mai mic, folosit de echipele de Formula 1 pentru a realiza testele din tunelul aerodinamic.

Producătorul OEM al boxei, iXoost, care se pronunţă “exhaust” are sediul în Modena, Italia şi e cunoscut pentru că produce sisteme audio cu design inspirat de sporturile motorizate. P Zero Sound măsoară 32 cm în diametru şi cântăreşte în jur de 10 kilograme. Integrează un amplificator de 100 watt şi vine cu suport Bluetooth 4.0 aptX. La bord mai găsim şi un midwoofer de 100 mm şi un tweeter de 25 mm.

Preţul este clar mai exclusivist decât am dori sau decât ne-am aştepta: 2400 de euro.