Spatele lui Nokia EOS apare într-o imagine oficială (leak); s-ar putea numi Lumia 909

0
445

Nokia EOS, cum a fost denumit la început, a apărut în nenumărate leak-uri în ultimul timp. Acesta este un telefon foarte aşteptat, care va aduce seria PureView în ecosistemul Windows Phone. Cei de la @evleaks aduc astăzi noi informaţii despre acest smartphone, printre care şi o imagine, care pare că face parte dintr-o prezentare oficială.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Spatele lui Nokia EOS apare într-o imagine oficială (leak); s-ar putea numi Lumia 909

În imagine putem vedea spatele terminalului. Se observă locul foarte mare alocat camerei şi bliţul cu Xenon. Sub sigla Nokia apare numărul de MP ai camerei: 41MP. Carcasa pare a fi făcută din policarbonat, precum Lumia 920. Pe lângă imagine, aflăm tot de la @evleaks că telefonul se va numi Nokia Elvis în oferta operatorului de telefonie mobilă american AT&T. Nu avem detalii legate de preţ sau de data lansării.

În variantă internaţională aflăm dintr-un alt tweet că telefonul se va numi Lumia 909. Acest nume este unul mai potrivit decât Lumia 1020, continuând oarecum seria începută de PureView 808, tot cu o cameră de 41MP. Aşteptăm lansarea smartphone-ului, cel mai probabil într-un eveniment din 11 iulie, la New York. Vă tentează un astfel de device? credeţi că se potriveşte în portofoliul companiei finlandeze?