O imagine ce ne prezintă designul final al lui Motorola Droid Maxx și-a făcut astăzi apariția pe internet. Randarea arată că de data aceasta Motorola a folosit butoane capacitive, dar a păstrat în același timp designul de pe terminalele Droid de anul trecut. După ce zilele trecute am aflat că Motorola pregătește lansarea lui Moto X în curând se pare că nu este singurul device care ar urma să fie lansat în această vară.

Publicitate

post-48-0-95411900-1373102396_thumb

Se zvonește despre lansarea unui smartphone low-cost, având numele de cod DFX, care este orientat către piețele în curs de dezvoltare. De asemenea Motorola își va continua colaborarea cu Verizon. Din presupuse zvonuri se spunea că Motorola și Verzion pregătesc Droid Ultra, Droid Ultra Maxx și Droid Ultra M. Acum cei de la @evleaks au confirmat că acestea sunt numele oficiale ale device-urilor. De asemenea, @evleaks au publicat și o prima imagine, în care se pare că ar fi Motorola Droid Maxx.

motorola-droid-maxx-leak

Putem observa din această imagine că designul nu este schimbat complet față de modelele precedente. Avem același spate din kevlar și look-ul agresiv pe care îl așteptăm de la terminalele din seria Droid. Motorola Droid Maxx se pare că va folosi butoane capacitive, ceea ce este puțin ciudat, având în vedere faptul că Motorola a folosit butoane pe ecran în cazul lui Droid Razr Maxx HD și Google, compania care deține Motorola favorizează folosirea butoanelor pe display. Cum vi se pare noul Droid Maxx?