Nokia Lumia 1020 ar putea costa $602; din august in magazine

0
397

Viitorul cameraphone Lumia are parte de o nouă “scăpare” pe internet. Am aflat deja foarte multe lucruri despre acest device, de la camera de 41MP până la randări ale carcasei şi posibile nume (Lumia 1020, Lumia 909). Astăzi apar noi informaţii despre acest smartphone, care se pare că se va numi Lumia 1020 până la urmă, cel puţin în reţeaua AT&T.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Nokia-Lumia-1020-ATT-Black-White-Yellow

Această scăpare o avem cu ajutorul celor de la WPCentral. În imagine putem vedea inventariul unui Microsoft Store din care aflăm că în 22 iulie se va livra modelul Lumia 1020 AT&T, în trei culori: galben, negru şi alb. Preţul la liber ar urma să fie 602 dolari, urmând să ajungă pe rafturile magazinelor în prima săptămână a lunii august.

Evenimentul de lansare al acestui telefon mult aşteptat va avea loc pe 11 Iulie, în mai puţin de o săptămână. Lumia 1020 va avea o cameră de 41MP, cu un senzor mare şi sistemul de operare Windows Phone la bord. Carcasa va fi probabil dintr-un policarbonat precum restul seriei Lumia. Aşteptăm lansarea oficială, poate detalii despre disponibilitatea sa în România.